OVER SIMONE

Even voorstellen…

Een creatieve duizendpoot, spontaan, perfectionist, lief, met een helder doel, gek op chocola (en koekjes… en taartjes) en op mijn Bas maar bovenal oprichtster van Simones Styling: Ik ben Simone Raijmakers.

Van jongs af aan altijd al creatief in de weer, dus toen ik na de HAVO ging studeren en in aanraking kwam met interieuradvies en eventstyling, viel alles op zijn plek.

Geboren in een ondernemersfamilie en met een vriend als ondernemer was er maar één logisch vervolg; ik startte na het afstuderen mijn eigen bedrijf. Nu, een tijd later, weet ik dat dat het beste was wat ik kon doen!

Iedere opdracht voelt als een nieuwe uitdaging, keer op keer mag ik op zoek naar creatieve oplossingen, telkens weer leer ik nieuwe mensen kennen en mag ik mensen blij maken met mijn werk.

Ik doe waar ik van hou!

Interieur:

Jullie wensen, mijn creativiteit, jullie thuis! Ik hoef zeker niet te vertellen wat een geweldig gevoel het keer op keer geeft… Als ik voldaan de deur achter jullie thuis dichttrek en jullie achterlaat in een huis dat jullie van te voren omschreven?

Bruiloft:

Dat de dag in alle facetten een afspiegeling is van wie jullie zijn! Dat is mijn doel. Het geeft mij telkens weer ontzettend veel voldoening om de bride & groom to be te zien stralen als ze op hun trouwlocatie aankomen en zich verwonderen omdat wat we samen op papier hebben bedacht, op hun droom dag werkelijkheid is geworden.

 

Ben je benieuwd geworden naar hoe ik jou kan helpen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met me op.

-X- Simone