OVER SIMONE

Waarom ik zo graag doe wat ik doe…

STEL JE VOOR

Je komt thuis na een lange werkdag en het is een bende in huis, er is niet gepoetst, de vloer is stoffig en overal ligt wel iets, je bed ligt nog hoe je het deze ochtend verliet en de gordijnen zijn nog half dicht waardoor het een beetje donker is…
ÓF

Je komt thuis na dezelfde lange werkdag en je huis is opgeruimd, er staat een mooie bos bloemen op tafel, alles is keurig opgeruimd en het raam staat op een kier, je huis ruikt heerlijk fris…
De omgeving waar je je bevindt heeft invloed op je gevoel, of jij je op je gemak voelt, op je humeur en op je energielevel.

Ik gun het iedereen, dus jou ook, je thuis te voelen op de plek die zo belangrijk voor je is! Of dat nou je huis is, je werkplek of je bruiloft. Wie wil zich nou niet omgeven in een oase van sfeer, gezelligheid en evenwicht?!

De voldoening die ik krijg uit de dankbaarheid van mensen die ik heb geholpen (en hun gasten), dat is precies waarom ik hoop nog jaren te mogen doen wat ik doe.

ABOUT

Een creatieveling, spontaan, een aanpakker, oprechte aandacht voor anderen en een oog voor wat mooi is. Zo zouden anderen mij omschrijven. Gek op mijn grote liefde Bas en onze dochter Lena Mae (en een babyboy on the way). Op zondag ga ik het liefst met onze hondjes Koosje en Loutje het bos in of struin ik rommelmarkten af op zoek naar unieke vonsten. In mijn vrije uurtjes ben ik bezig met het bedenken van nieuwe ideeën voor ons huis of het uitvoeren ervan.

Vraag via het contactformulier mijn brochure aan. Leer het team kennen, doe nog meer inspiratie op en kom erachter wat de kosten zijn voor styling.

Heb je ergens een vraag over? Mail me: info@simones-styling.nl.

Liefs, Simone

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]