Marly en Wouter

De styling van Simones┬áStyling is een hele grote meerwaarde geweest op onze bruiloft. Omdat we in een dorp wonen, trouwen heel veel mensen in dezelfde zaal. Dan is het vaak ook nog ons kent ons, dus veel dezelfde mensen op feestjes. Door de styling op onze bruiloft werd het een heel persoonlijk feest met een gezellig intiem sfeertje! Zelf was ik al regelmatig in deze zaal geweest en ik twijfelde eigenlijk of ik daar mijn feest wilde geven. Het is dan nog weinig origineel. Maar om op zo’n dag met het hele gezelschap 30 kilometer te moeten rijden, zag ik ook niet zitten. Maar het was nog mooier dan ik had durven dromen. Het leek wel een andere zaal! En het was nu echt een feest van ons! En ik ben er superblij mee dat we ervoor hebben gekozen om daar dan ook wat geld aan uit te geven. Het was het meer dan waard!

Ondanks dat ik Simone pas (of al) 2,5 jaar ken, heb ik ze veel de vrije hand gegeven in de aankleding. Ze heeft zelf contact opgenomen met de eigenaar van de zaal, en daar na een gesprek het aantal tafels berekend, overlegd over de stoffen die ze kon gebruiken, brandwerend en hoe te hangen. De eigenaar was ook zeer te spreken over Simones aanpak van zaken. Wij zelf hebben ons nergens druk over hoeven maken. Ze vroeg welke stijl we mooi vonden. En ik antwoordde met een lach: ouderwets! Simone wist precies wat ik daarmee bedoelde, en kleedde de zaal geweldig aan met doeken, oude koffertjes, oude blikjes met de mooiste bloemen erin, pioenrozen met gipskruid, zoals ook in mijn boeket en mijn haar. Strikjes, lintjes, vlindertjes, het was een romantisch geheel met een vintage touch. Ze had zelf ook nog hele mooie tafel lopers gemaakt met kant. Omdat ik ze als harde werker ken, ben ik niet eens gaan checken. Ik wist dat het helemaal goed ging komen, en zo was het! Zelfs als verrassing had ze ook nog voor ons de kerk versierd met de bloemetjes die ze nog over had. Het was dus een hele fijne samenwerking. En wij hebben er zelf niks voor hoeven doen. Wel zo gemakkelijk, want er is al zoveel te regelen.

Ik ga dus zeker iedereen die iemand zoekt voor aankleding voor het een of ander Simones┬áStyling aanbevelen. Want behalve nu op onze bruiloft heeft ze eerder al mijn “babyshower” ook aangekleed. Dat was ook al supermooi, en helemaal met een ander thema natuurlijk. Ook op een bruiloft bij vrienden van ons heeft ze het zo mooi aangekleed, toen kwam ik ook op het idee om Simone te vragen voor als ik ooit zou trouwen. Niet wetende dat dat een jaar later zou zijn :). Dat was helemaal in een andere stijl, die ook precies bij dat bruidspaar paste. Zo heeft ieder zijn eigen smaak, en Simone voelt dat geweldig aan!

Date

22 januari 2017

Category

Recenties