Raphke en Remco

Raphke en Remco

In eerste instantie wilden wij geen extra aankleding van onze ceremonielocatie. Maar toen we Simone op de Love and Marriage beurs ontmoette, hadden we een leuk gesprek met haar. Ze drong niets op (waar we totaal niet van houden) maar gaf aan dat we altijd contact op mochten nemen voor een vrijblijvend gesprek. We zijn heel blij dat we dit ook gedaan hebben. Simone heeft onze ceremonielocatie erg mooi, helemaal in de strandsfeer aangekleed. Dit maakte het meer dan af! Iedereen was heel enthousiast! We waanden ons echt op een exotische plek, wit strand met aquablauwe zee in een ver vakantieland.

We hebben de samenwerking met Simones Styling heel erg prettig ervaren. Simone heeft de tijd genomen om bij ons thuis langs te komen om samen met ons een invulling te geven aan onze wensen. Simone dacht heel erg mee en gaf ons eerlijke en goede adviezen en ze had veel leuke ideeën. Daarnaast is Simone een aanpakker en niet te beroerd om extra dingen op te pakken en voor je te doen. Klant is echt koning bij haar. Tenslotte verliep de communicatie tussen ons erg goed, ze reageerde erg snel op onze mailtjes en maakte ons ook steeds goed duidelijk middels foto’s hoe zij dingen zag of wilde stylen.

We zouden SimonesEventstyling gelijk aanbevelen aan anderen, zonder twijfel! Simone is een prettig persoon met goede en leuke ideeën. Wij zijn heel blij dat we toch besloten hebben de ceremonielocatie te laten stylen door Simone. We hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten.

Date

januari 22, 2017

Category

Recenties