Tropical Styled Shoot

Tropical Styled Shoot

Meewerken aan een styled shoot had ik al regelmatig gedaan, maar zelf een photoshoot organiseren is toch echt wel even iets anders. Het begint met een thema kiezen uit een aantal te gekke opties. Vervolgens een concept bedenken, de locatie regelen en zorgen voor een samenwerking met fijne, professionele leveranciers die passen bij de stijl die je voor ogen hebt.

Uiteindelijk werkt het voor een “echte” bruiloft natuurlijk ook zo…

Ik koos voor het thema “tropical” en vond daarvoor de perfecte locatie, namelijk een tropische vlinder en vogeltuin in een kas. Een groot voordeel: het weer geen issue. De uitdaging: het vochtige klimaat. Denk aan pluizige kapsels, glanzende make up en een zwetende taart. Gelukkig verstaan deze schatten van leveranciers hun vak en kwam er voor alles een oplossing. De foto’s zijn nog mooier dan ik had durven dromen. Jessica bracht het kleurrijke geheel zo sfeervol en warm in beeld. En toch, zoals al haar foto’s, straalt de gehele serie rust en romantiek uit.

Bruid en Bruidegom magazine dacht daar precies hetzelfde over en wijdde daarom maarliefst 8 (!!!) pagina’s aan onze te gekke shoot. Het kersje op de taart :).

 

Leveranciers:

Locatie: Klein Costa Rica
Fotografie: Jessica Fotografie
Jurk en pak: Mariage bruidsmode
Bloemist: Meesterlijk groen
MUAH: E-line hair fashion
Sweet table: Taart Deco
Stationary: The sparkle company
Sieraden: Leela Vadee

Modellen: Danielle Hamelink en Rick

Date

juni 2, 2014

Category

Styled shoots